Cu cine ne vedem la The Cranberries?

Mai e puțin și prima luna de toamnă din acest an își ia la revedere din viața noastră, lăsând în urmă amintiri cu parfum de frunze căzute și vânturi la colț de stradă. Chiar dacă ne e dor de vara plină de soare, distracție și călătorii, nu avem niciun motiv de îngrijorare.

A doua lună de toamnă aduce cu sine evenimente la fel de interesante ca și până acum, cum ar fi concertul celor de la The Cranberries, trupă care revine în București pe 11 octombrie pentru un concert de senzație, găzduit la Romexpo. Dacă ați apucat casino online să profitați de ofertă, ne vedem în rândurile fanilor de la balcon, pentru a striga împreună versurile pieselor care ne plac de atâția ani și cu care artiștii irlandezi ne-au cucerit iremediabil. Iar dacă nu ați apucat încă și vreți să îi vedeți live, oferta mai este încă disponibilă, așa că puteți să profitați de discount-ul de 35% pentru ultimele bilete de la balcon.

The Cranberries

The Cranberries

Le mulțumim și celor care au participat la concursurile organizate împreună cu Andra Zaharia, Raluxa, Elena Cîrîc, Auraș Mihai și Urban.ro, felicitându-i pe (viitorii) câștigători pentru cele mai bune comentarii. Feedback-ul tuturor ne ajută pentru a vă oferi în continuare oferte pe plac, care să vă ajute să descoperiți în cele mai frumoase moduri orașul în care locuiți.

Și chiar dacă doar toamna e la ușa noastră și Crăciunul e departe, stați pe aproape, mai avem destule suprize plăcute pentru voi în perioada următoare, inclusiv pentru fanii The Cranberries!

Comentează

(va rămâne privată)

Lasă un comentariu